بسیاری از انسانها نمیتوانند به مشکلات ودرگیریهای روزمره خود غلبه کنند واگرراه حل صحیحی برای درد و دل و حل مشکلات خود پیدا نکنند، ممکن است به رفتار غلطی مانند خودکشی فکرکنند. براساس آمارهای سازمان جهانی بهداشت، سالانه بیش از 70000 نفر از طریق خودکشی به زندگی خود خاتمه میدهند که معادل خودکشی هر نفر در 40 ثانیه است. با توجه به شیوع بسیار ترسناک خودکشی در سطح بین المللی، شناسایی راهحل های موثربرای کاهش این آمار وخیم بسیارحیاتی است.
بررسی دستی افراد از طریق تصاویر دوربین های مداربسته
براساس گزارش های رویترز، شهر سئول درکره جنوبی برنامههایی را برای استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی رفتارها و تمایلات خودکشی قبل از وقوع آن در نظر گرفته است.
به عنوان مثال، پلها و چراغهای راهنمایی به دوربینهای هوشمند مجهز شده اند. این دوربینها میتوانند وسایل نقلیه را با سرعت بالا ثبت کنند، همچنین میتوان از این دوربین ها برای موارد دیگری مانند نجات افرادی که قصد خودکشی دارند، استفاده کرد.
با استفاده از این دوربینهای هوشمند، می توان ازنجات جان افرادی که قصد خودکشی دارند استفاده کرد.البته این سیستم ممکن است خطا نیز داشته باشد. زیرا ممکن است تشخیص فردی که از دیدن منظره لذت میبرد با شخصی که قصد خودکشی دارند، دشوار باشد.
استفاده از هوش مصنوعی برای یادگیری رفتارهای انسانی
آرینگ نیوز گزارش داده است که موسسه فناوری سئول در حال ساخت سیستمی است که بتوان با استفاده از هوش مصنوعی تشخیص حرکات و سیگنالهای خاص بدن را به راحتی ارزیابی کند.
هنگامی که این سیستم هوشمند یک خطر یا تهدید خاص را شناسایی کند، به طور خودکار یک تیم نجات محلی مانند پلیس و آتش نشانی هشدار ارسال می کند.
بالاترین میزان خودکشی جهان در کره جنوبی
براساس گزارشهای سازمان بهداشت جهانی، کره جنوبی بیشترین میزان خودکشی در جهان را داراست. از سال 2009 تا حدودی این آمار کاهش یافته بود اما دوباره به بالاترین میزان خود رسیده است. با کمک هوش مصنوعی، شناسایی پیشگیرانه این رفتارها برای کمک به دیگران قبل از اینکه تصمیم به خودکشی بگیرند، بسیار آسانترخواهد بود و به سازمانهای مرتبط وقت بیشتری برای نجات موفقیت آمیز افراد میدهد.
همانطور که رویترز نیز اشاره کرد، برنامه نویسان در حال برنامه ریزی وتوسعه این سیستم هوش مصنوعی هستند تا بتواند کمک بیشتر و دقیق تری به آتش نشانان و پلیسها برای نجات جان افراد کند. به هر حال، زندگی ارزش جنگیدن دارد، حتی زندگی نا امید ترین انسانها.
هوش مصنوعی در خدمت نجات جان افراد
پیشرفتهای روزافزون هوش مصنوعی توانسته که به شناسایی بالقوه خودکشی از طریق رفتارها و اعمال افراد کمک کند. با استفاده از دوربین های مداربسته ای که برای جاده ها و پل ها استفاده می شود، مسئولان میتوانند این خطرات را شناسایی کنند. استفاده ازهوش مصنوعی این فرصت را میدهد که مقامات سریعترعمل کرده و افراد بیشتری را در بازه زمانی کوتاه تری نجات دهند.
در حال حاضر، این پروژه ابتدا در سئول انجام می شود و در صورت موفقیت می تواند در کشورهای دیگر نیز مورد استفاده قرار بگیرد. خصوصاً با توجه به اینکه این رفتار به طرز ناراحت کننده ای در بسیاری از کشورها عادی شده است.